Všechno co mám ráda
lifestylový hobby magazín pro moderní a sebevědomé ženy.

Usnadněte si zalévání zahrady

Usnadněte si zalévání zahrady

Chtěli byste si usnadnit zalévání zahrady a péči o rostliny? Hadicový box RollUp od Gardeny je skvělým řešením pro všechny zahrádkáře a majitele domů, kteří hledají praktické a efektivní řešení pro zalévání své zahrady. Box RollUp můžete nyní pořídit se zárukou vrácení peněz. Zakoupíte-li některý z 10 produktů řady RollUp a nebudete s ním spokojeni, můžete jej do 30 dnů od data nákupu / doručení vrátit. Peníze dostanete zpět v plné výši. Tato akce platí od 9. 5. do 16. 6. 2023.

Hadicový box RollUp je k dispozici v několika variantách a nabízí mnoho výhod pro použití na zahradě. Je ideální pro ty, kteří chtějí udržet svou zahradu v perfektním stavu, aniž by se museli potýkat s neustálým odvíjením a navíjením hadice. Jednou z hlavních výhod tohoto hadicového boxu je jeho kompaktní a prostorově úsporný design. Díky svému tvaru a velikosti může být tento hadicový box snadno umístěn na jakémkoli místě, což vám ušetří cenný prostor na zahradě. Navíc vás už nikdy nemusí trápit zamotaná hadice, protože RollUp box je navržen tak, aby hadice byla vždy pečlivě uspořádána a připravena k použití.

Hlavní výhodou hadicového boxu RollUp je jeho snadná obsluha. Hadicový box je vybaven automatickým navíjecím systémem, který umožňuje snadné navinutí hadice po použití. Jednoduše stačí vytáhnout hadici z hadicového boxu a začít zalévat. Po použití stačí hadici opět zasunout do hadicového boxu a pomocí automatického navíjecího systému se hadice sama navine.

Hadicový box je k dispozici v různých délkách zahradní hadice ve dvou provedeních: box na tyči a nástěnný box.

Box na tyči stojí na pevném kovovém hrotu, takže jej můžete nainstalovat kdekoliv na vaší zahradě bez poškození zdi. Zemnící hrot se šroubuje do země pomocí montážní tyče, a je proto extrémně stabilní. Pro použití jednoduše vytáhněte zahradní hadici z boxu a můžete okamžitě začít zavlažovat. Integrované uzamykací body v krátkých vzdálenostech zajišťují snadnou manipulaci a automaticky fixují hadici v požadované vytažené délce. Díky modernímu designu lze hadicový box otočit o 360°, čímž se dostanete do všech koutů vaší zahrady. Při zavlažování sleduje box na hadici vaše pohyby, a tím zabraňuje zauzlení nebo zamotání hadice. Kromě toho vám tento zahradní box ušetří namáhavé tahání hadice po zahradě, ohýbání se a mokré a špinavé ruce při navíjení: krátké zatažení za rozvinutou hadici aktivuje integrovanou pružinu, která hadici zcela automaticky a spolehlivě navine zpět do boxu. Aby nedocházelo k zablokování nebo kroucení hadice, udržuje integrovaná vodící cívka zahradní hadici v dráze a technologie RollControl zajišťuje bezpečné a kontrolované navíjení.

Box na tyči

Nástěnný box se jednoduše připevní na zeď domu a kromě bezpečného uložení hadice uživatelům usnadní navíjení hadice po zavlažování. Díky nástěnnému držáku, který lze otočit o více než 180°, nabízí při zavlažování velkou volnost pohybu a hadice se nezalomí. Hadice se jednoduše vytáhne na požadovanou délku a lze okamžitě začít zalévat! Praktické uzamykací body automaticky fixují zahradní hadici i na krátké úseky, a to vám umožňuje velmi snadné zavlažování vašich rostlin. Lehkým zatažením za konec hadice uvolníte zajišťovací mechanismus a zabudovaná ocelová pružina spolehlivě a automaticky navine hadici za vás. Aby nedošlo k poškození okolí nebo pláště boxu, disponuje zatahovací mechanismus inovativní technologií RollControl, která zajišťuje bezpečné a kontrolované navíjení hadice. Integrovaná vodící cívka zase zabraňuje zamotání nebo zauzlení hadice během procesu navíjení. Díky pojistce proti krádeži navíc nelze box odcizit a ze zdi jej můžete odejmout pouze vy.

Hadicový box RollUp je samozřejmě vyroben z velmi kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči UV-záření i mrazu, proto lze tento pevný box používat po celý rok. GARDENA poskytuje na box záruku v trvání 5 let.

Nástěnný box

Více informací najdete zde.