Všechno co mám ráda
lifestylový hobby magazín pro moderní a sebevědomé ženy.

Preciosa, křišťálový svět třpytů a odlesků

Preciosa, křišťálový svět třpytů a odlesků

Preciosa Všechno co mám ráda

Křišťálové šperky a dekorace dělají radost milovníkům krásy po celém světě. Ve světové kolébce bižuterie vznikají luxusní a vyhledávané módní doplňky. S ohledem na staletou tradici výroby českého broušeného křišťálu, tuto řemeslnou dovednost obohacují nejmodernější technologie výroby a pečlivá ruční práce sklářů. Výsledkem je esence jemné a elegantní krásy.

Není se tedy čemu divit, že ty nejkrásnější výrobky ze skla pocházejí právě z končin Jizerských hor, tzv. Křišťálového údolí. Značka Preciosa se zrodila už v roce 1948 a navázala na místní mnohasetletou tradici zpracování skla. Ačkoli navazuje na tradiční postupy a brzy oslaví 75. narozeniny, nelpí na minulosti a neustále se posunuje vpřed. Inovace, moderní postupy a technologie dělají z Preciosy jedničku mezi sklářskými firmami. Celosvětového uznání se Preciose dostalo hlavně díky unikátnímu umění a technologii, která dokáže přeměnit křišťálové sklo v imitaci drahokamů různých tvarů a barev.

Preciosa snoubí design s tradicí

Za každým malým kouskem českého křišťálu Preciosa, se schovává mnoho ruční práce sklářů – jak ve sklářských hutích tak na designérském stole. Dnešní výrobky ze skla můžeme nazývat uměleckými díly – ať se jedná o známá designová svítidla a lustry vyrobené v Preciose nebo o šperky.

Jedním z nových šperků v nabídce Preciosa je i stříbrný náhrdelník s názvem All I love neboli v překladu „Všechno, co mám ráda“. Šperku vévodí třpytivé srdíčko z broušeného kamene kubické zirkonie. Právě srdíčko, jako symbol lásky a přátelství je i motivem pořadu Všechno, co mám ráda. Při navrhování šperku se jím inspirovala designérka paní Lenka Sárova Malíská a ve spolupráci s českou sklářskou společností Preciosa vznikl nádherný jemný náhrdelník s kamenem ve tvaru srdce, které je lemované něžnými lístečky. Ty tvoří opět broušené kameny kubické zirkonie precizně zasazené ve stříbře. Lístečky tak mají představovat lásku, která kvete. Celostříbrný šperk je opatřen vrstvou rhodia, které zabraňuje zčernání stříbra a šperk vám tak zůstane krásně třpytivý. Šperk All I love z dílny Preciosa je vhodným dárkem k vyjádření lásky. A nejen lásky partnerské, ale i třeba lásky mateřské nebo mezi kamarádkami.
Objevte celý svět křišťálu na www.preciosa-eshop.com nebo navštivte prodejny Preciosa v OC Quadrio v Praze nebo Flagshipstore Preciosa v Rytířské ulici, také v Praze.